Hausia-asunnot

Omistusasunnot

Koti on maailman tärkein paikka. Se on myös kallein hankinta useimmille meistä – kallein kukkarolle ja mittaamattoman arvokas sydämelle. Siksi me haluamme, että saat parhaan mahdollisen vastineen jokaiselle omistusasuntoosi sijoittamallesi eurolle.

Hausia rakentaa siksi unelmakoteja vain huippupaikoille. Aluevalinta käy läpi tarkan seulan. Varmistamme, että alueella on riittävästi palveluja – ja tulevaisuudessa mieluusti entistä enemmän. On kauppakeskittymiä, kahvila- ja ravintolapalveluita, kouluja, terveydenhuoltoa, harrastusmahdollisuuksia ja yhteydet, miten niihin pääsee. Kaikilla ei ole omaa autoa, eivätkä kaikki autoa haluakaan, jolloin julkisten liikenneyhteyksien on oltava käytettävissä mutkattomasti ja vaivatta.

Yhteistyö valitsemiemme arkkitehtien kanssa on toimiva ja heidän suunnittelutyönsä tuloksena syntyy kaunista jälkeä. Jalat maassa -jälkeä, jotta unelmakodeissa on taloudellista ja kestävää asua, mutta myös pää pilvissä -jälkeä, sillä kotien kauneudella ei voi, eikä saa olla ylärajaa. Hausian kodit erottuvat edukseen esimerkiksi isoilla, kalustettavilla parvekkeilla ja runsaasti valoa sisään päästävillä suurilla ikkunoilla. Suunnittelutyö hyväksytetään Hausiassa monella eri alan ammattilaisella ja näin varmistetaan kodin toimivuus ja hyvälle asumiselle asetetut tavoitteet.

Myöskään materiaalivalinnoissa ei Hausia tingi. Se on helppo huomata markkinoiden tarjontaa tutkiessa: meillä on aina pikkuisen tyylikkäämpää kuin muualla on tarjolla. Tutustu esitteestä materiaaleihin ja niiden lisävalintamahdollisuuksiin!

Valitse itsellesi sopivat materiaalit

Voit vapaasti yhdistellä eri teemoja keskenään, jolloin lopputuloksena syntyy juuri sinun silmääsi miellyttävä kokonaisuus!

Koti alkaa jo pihalta sisään käydessä

Jo ulko-ovea avatessa voit tuntea kodin turvan, voit aistia tilan miellyttävän akustiikan, voit nähdä myös materiaalien huippulaadun.

Haluamme kannustaa Hausia-kotien taloyhtiöitä huoltamaan koteja ja kiinteistöjä paremmin.

Meidän mielestämme koti alkaa jo pihalta sisään käydessä. Siksi sisääntulo ja koko rappukäytävä ovat erityisen tarkan suunnittelutyön tulos. Jo ulko-ovea avatessa voit tuntea kodin turvan, voit aistia tilan miellyttävän akustiikan, voit nähdä materiaalien huippulaadun, silmälle sopivan valaistuksen ja viimeistellyn jäljen, ihan kaikessa. Siksi me laitamme seinälle messinkisen Hausia-kyltin, jolla me kerromme ylpeänä olevamme näiden kotien rakentaja. Tämän saman ylpeyden haluamme tarttuvan myös kotinsa meiltä ostaneelle.

Hausian kiintymys rakentamiaan kiinteistöjä kohtaan jatkuu – senkin jälkeen, kun taloyhtiöt alkavat elää omaa elämäänsä. Me haluamme, että taloyhtiöt pitävät huolta kiinteistöistään, jotka olemme sydämellä rakentaneet. Hausia on laatinut jokaiselle kiinteistölle lakisääteisen huoltokirjan, joka ohjaa taloyhtiöitä teettämään oikeat huoltotoimenpiteet, ja jolloin asukkaat välttyvät turhilta korjaus- ja kustannusmurheilta. Sokerina pohjalla Hausia myöntää kiinteistöille 10 vuoden lisätakuun, jolla se takaa, että alalla yleisesti haastavina pidetyt rakenteet kuten märkätilat, vesikatot, julkisivut ja autohallien vesieristetyt kansirakenteet pysyvät kosteusvauriottomina, kunhan huoltotoiminta tehdään oikein.

Unelmakotisi odottaa sinua täällä!

Katso Hausian myytävät asunnot