6 vinkkiä pienen tilan sisustukseen

Et halua maksaa hukkaneliöstä. Hyvä. Mekään emme halua rakentaa niitä. Siksi olemme suunnitelleet tarkkaan kotisi pohjan, joka on kaunis katsoa ja jossa sinun olisi helppo asua. Olemme lisäksi miettineet valmiiksi vaihtoehtoja, miten tilasi muuntuu entistä tehokkaammaksi erilaisiin tarpeisiisi sopivaksi arjen pyörityksessä ja juhlatunnelmissa. Kysy heti asuntomyynnistämme, miten lisä- ja muutostyöosasto voi auttaa sinua tehostamaan ja monipuolistamaan neliösi tarjoamillamme unelmakodin italialaisen suunnittelutyön tilaihmekalusteilla.

1. Päivällä työhuone, yöllä makuuhuone

Yksi lisämakuuhuone maksaa kotisi hinnassa 50 000–150 000 euroa asuinalueen sijainnista riippuen. Miksi et siis käyttäisi olemassa olevia tiloja paremmin hyödyksi? Hausian muutostyöosaston kautta voit tilata italialaista suunnittelutyötä:  monitoimihuonekalun, joka muuntuu päivällä työpöydäksi ja taas illalla sängyksi hyvin kevyesti ohjaamalla. Sen käyttö on vaivatonta, sillä työpöydällä olevia tavaroita ei tarvitse välttämättä siirtää edes pois ja illalla sängyssä peitot ja lakanat odottavat nukkujaa.

2. Tyylikkäästi ja toimivasti sohvasta sängyksi

Kun pitäisi löytää paikka sohvalle ja sängylle, mutta tila ei anna myöten… Meilläpä on ongelmaasi ratkaisu. Totuttua vuodesohvaa huomattavasti mukavampana ja tyylikkäämpänä versiona voit tilata kauttamme ketterän kalusteen. Päivisin näet kauniin sohvan, johon olet valinnut mieleisesi kankaan. Seinää vasten lepää tauluraamien omaisesti ja huomaamattomasti kasetti, jonka lasket illalla alas vuoteeksesi. Vuoteen sisällä vuodevaatteesi odottavat valmiina hyvän yön unillesi. Sänky on kevyt ja kätevä käyttää. Todellinen tilaihme vakituiseen tai satunnaiseen käyttöön!

3. Sohva - eipäs kuin mummolan hätävara: kerrossänky

Tuleeko sukulaisia yökylään tai jääkö kavereita yöksi? Nyt voit jättää epämukavat varapatjat varastoon ja pedata vieraille ihan oikeat sängyt. Nimittäin työhuoneen tyylikäs sohva muuntuu hetkessä tukevaksi kaksipaikkaiseksi, aikuisen nukuttavaksi kerrossängyksi. Mummolassa sohva onkin kuin taikaiskusta pikkuväen unipaikka yövierailujen ajan ja mummo huolehtii iltasadun lukemisesta. Tämänkin sohvan voit tilata kätevästi Hausian lisä- ja muutostyöosaston kautta – kysy lisää asuntomyynnistä.

4. Tule syömään - eikun nukkumaan!

Yksi tilankäytön ihmeistämme on parisänky, joka kätkee alleen ruokapöydän! Ei, et mene sängyn alle syömään, vaan päivisin sänky väistää pöytää ja öisin pöytä sänkyä. Kun pöytä on esillä, sänky petivaatteineen lepää seinää vasten näkymättömissä, ja kun on aika mennä höyhensaarille, taittuu pöytä siististi sängyn alle. Kukkamaljakon joudut kyllä poistamaan pöydältä ennen petausta, mutta sepä onkin pieni vaiva tähän suunnattoman suureen tilansäästöön verrattuna.

5. Party time. Ja tästä kasvava pöytä!

Tuparit tulossa. Syntymäpäivät lähestyvät. Sukulaisia tuppaa kylään… Mutta mistä pöytä niin monelle ruokailijalle? Taaskin Hausia on ratkaissut ongelmasi. Siirrät vain lisätilaa viekkaasti sisäänsä piilottavan sivupöytäsi eteisestä – tai missä sitä arkena tarvitsetkin – paraatipaikalle. Nyt sinulla on istumapaikka pöydän ääressä ainakin kahdeksalle tai tarjoilutilaa reippaasti isommalle joukolle. Ja kun tilaisuus on ohi, mars takaisin toiseen tarpeelliseen rooliin säilyttämään vaikka avaimia ja puhelinta, postia, lehtiä, kampaustarvikkeita… Lisätietoja ja tilaustiedot tästä oivallisesta pöydästä saat Hausian asuntomyynnistä.

6. Sohvapöydästä monitoimipöydäksi

Unelmakotiin ei tarvitse ostaa monenmoisia pöytiä, kun tilaat Hausiasta tyylikkään sohvapöydän, joka muuntuu muihinkin askareisiin. Tämän monitoimipöydän sisällä on nimittäin mekanismi, jolla pöytätaso nousee lisäpöydäksi pöytätietokoneellesi, läppärillesi, tarjoilutasoksi naposteltavia varten elokuvia katsellessasi ja trimmaat siinä vaikka koirasikin selkää säästäen. Sisällä on myös säilytystilaa, jonne voit sujauttaa läppärisi pois näköpiiristä, silloin kun et konetta tarvitse. Kaiken kukkuraksi pöytä on tukeva, kaunis ja designiltaan moderni! Miten olemmekaan tulleet toimeen ilman sitä? Tämänkin tilaihmeen saat tilattua kätevästi unelmakotiisi Hausiasta.

Jaa verkossa:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Kurkkaa myös nämä

Lue myös muita blogikirjoituksia

Riuhtaisen ulko-oven auki. Olen kieltämättä hiukan ärtynyt. Tai oikeastaan, en kehtaa sanoa, mikä sana kuvastaa olotilaani. Päivä oli täynnä tiukasti aikataulutettuja kokouksia, töitä yli omien voimavarojen, enkä ehtinyt saada pöytää puhtaaksi – taaskaan. Mutta käsi siinä ovenkahvassa ja sisään astuessani maailmani muuttuu. Räpsäytän silmiä ja höristelen korvia ihmetellen, mitä tapahtuu. Ihmeellinen hyvänolontunne vyöryy pääni sisälle.